Knjige

Žena može više

 
Zbirka od dvadeset priča Žena može više profesora Predraga Daraboša posuđuje neke od znanih prizora razigrane duhovne erotike Indije: posrnula tantrika s permanetnom erekcijom, prostitutku prosvijetljenu mirisom tijela uspavana isposnika, mistika osuđenoga na žensko tijelo (koji se kasnije odbija vratiti u muško) ili priča o prekrasnoj udovici koja napaljenome proscu pokazuje likvidnu esenciju svoje ljepote. Sve te poznate i davno ispričane priče slave žensku erotsku energiju kao izvorište tjelesnoga i duhovnoga zdravlja.

Format: 21
Broj stranica: 164
Godina izdanja: 2010
Izdavač: Udruga Lotos
Akcijska cijena: 65 kn
 

Spolnost i duhovnost uzbudljivo su isprepletene; gotovo da i ne postoje teme koje su kroz povijest pobuđivale dublji interes ali i tragičnije opreke. U tradicionalnoj judeo-kršćanskoj kulturi seks i Bog su nespojivi dok tomu nasuprot na najljepšim stranicama indijskih svetih knjiga čitamo pohvale žovijalnom Bogu, zavodniku nevinih pastirica, kasnije istodobnom suprugu tisućama žena.

Autor zbirke nesputan je poput svojih junaka – drsko koristi elemente baštine kao temelje za moderne pripovjedne konstrukcije. Pisane lakim i jednostavnim stilom ove priče plijene pozornost duhovitim zapletima neobičnih sudbina običnih ljudi. Senzualne i ujedno misaone, one će zavesti ljepotom i prosvijetliti zaboravljenom mudrošću.

Kako naručiti knjigu:

E-pošta: info@udrugalotos.hr
Telefon/fax: 01/ 34 51 295
Mobitel: 098/ 52 20 88

Udruga Lotos
Sudovečka 4, 10 000 Zagreb

Način plaćanja:

a) uplatom na žiroračun udruge
     Privredna banka Zagreb 2340009-1110164513
   
VAŽNO:  Prilikom uplate na žiroračun obvezatno čitko napišite svoje ime i prezime te adresu kako bismo Vam mogli poslati knjigu.

b) plaćanje pouzećem

Knjige

NAMASTE ĐI: HINDSKI NA VRH JEZIKA
mali hindski suputnik

 
Nova knjiga u izdanju Indijskoga kulturnoga centra Zagreb za sve koji žele na svojim putovanjima Indijom lakše komunicirati sa svojim domaćinima i uočiti neka od pravila bontona različita od hrvatskih navada komunikacije.

opširnije
Knjige

MAHABHARATA - Peta Veda

Akcijska cijena - 260,00 kn (redovna 340,00 kn)
Poštarina uključena!

opširnije
Knjige

RAMAJANA

Akcijska cijena - 140,00 kn (redovna 170,00 kn)
Poštarina uključena!

opširnije
Knjige

Gandhi - Moja traganja za istinom

 

Cijena za meki uvez tijekom prosinca:  97,00 kn (redovna 139,00 kn)

Cijena za tvrdi uvez tijekom prosinca: 111,00 kn (redovna 159,00 kn)

Poštarina uključena!
opširnije
Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr