Od sri, 04.10. do pet, 08.06.18. -

Početni tečaj hindskoga: namaste đi

 
Putuješ u Indiju? Voliš Indiju? Evo prilike da naučiš jedan od svjetskih jezika koji u Indiji govori više od 400 milijuna ljudi. Krenimo u avanturu učenja zajedno :)
 
Početak tečaja: 
18. 10. 2017. 

Termini: srijeda, od 18 do 20 h.*

* termin se može pomaknuti u dogovoru s grupom.


Zašto hindski?

Hindskim govori više od 400 milijuna ljudi u Indiji i jedan je od službenih jezika Indije. Također je jezik glazbe i najveće indijske filmske industrije - Bolivuda. Iako se pretežito govori u sjevernoj Indiji, mnogi ga razumiju diljem Indije jer se uči u školama. Ako si želiš olakšati stvaranje prijatelja u Indiji dok putuješ ili jednostavno bolje osjetiti atmosferu ove daleke zemlje, ovo je prilika za tebe. 

Kako smo organizirali nastavu? 

Imamo odličnu voditeljicu koja je 4 godine živjela u Indiji i indologinja je po struci. S Marijanom Janjić, autoricom našega kratkoga priručnika za hindski za strance naučit ćete već na prvome satu važne fraze.

Prvi se dio A1.1. tečaja sastoji od 5 modula od kojih svaki traje 14 školskih sati. Uz moderne dodatke kao što su vježbe hindskoga na aplikaciji memrise, možeš učiti hindski bilo kada. A s nama na satu otkriti što znači tvoj omiljeni bolivudski hit ili kako se izgovara ime indijskoga jela koje jako voliš. Uz puno smijeha, čekamo te na satu. 

Minimalan broj polaznika: 4. 
Tečaj: 5 modula x 14 školskih sati = 70 školskih sati 
Cijena: 2500,00 kn plativo u 10 rata. 
Jednokratna uplata: 2300,00 kn.

Upisi: u tijeku.

Popusti: 
svi koji se upišu do 5. 10. dobivaju popust od 10 %.
studenti i nezaposleni ostvaruju popust od 20 %.
Umirovljenici ostvaruju popust od 30 %.
Popusti se ne zbrajaju.

Prijave do 15. 10. 2017. na ikcprogrami.croatia@gmail.com.


Od sri, 13.09. do pet, 08.06.18. - Ples

Zagreb - Ogledni satovi indijskoga plesa i jutarnjega plesa s Anom Apsaradhom Jug

 
U rujnu na kraju Dana Indije možete se s Anom Apsaradhom Jug razgibati u plesnome ritmu za listopad. Ana i Indijski kulturni centar Zagreb otpočinju suradnju u listopadu redovitim programom. 29. 9. imate priliku zaviriti u svijet plesa i pridružiti mu se. opširnije
Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr