Od sri, 13.09. do pet, 08.06.18. - Ples

Zagreb - Ogledni satovi indijskoga plesa i jutarnjega plesa s Anom Apsaradhom Jug

 
U rujnu na kraju Dana Indije možete se s Anom Apsaradhom Jug razgibati u plesnome ritmu za listopad. Ana i Indijski kulturni centar Zagreb otpočinju suradnju u listopadu redovitim programom. 29. 9. imate priliku zaviriti u svijet plesa i pridružiti mu se.
 
Ogledni satovi se održavaju u Indijskome kulturnome centru Zagreb, Ilica 43, dvorišna zgrada. Prijave obavezne na ikcprogrami.croatia@gmail.com i anacomhr@gmail.com. Broj je mjesta ograničen stoga požurite.


Početni tečaj indijskoga plesa

Na tečaju se uče osnove klasičnog kathaka, zabavnog bolivuda te presjek folklornih plesova Indije kao što su bhangra, kalbalija, itd. Tečaj u potpunosti pokriva potrebu za fizičkom vježbom ali i za otkrivanjem nekih drugih sfera plesne umjetnosti kao što su emocionalna, mimička i simbolička težnja. 
Otkrijte svijet novih pokreta te doživite vlastiti svijet drugačije. 

petkom od 17 do 18.30 h, mjesečna članarina 240kn, 
ogledni sat 29. 9. u 17 h

Početak tečaja 6. 10. u 17 h.

Početni tečaj jutarnjeg plesa - Good morning Dance 

Osmišljen i temeljen na Aninu dugogodišnjem učenju i podučavanju plesa u kojemu se kroz zagrijavanje, učenje postave tijela, pokreta, sekvenci i koreografija uobličuju različiti stilovi poput suvremenog i orijentalnog plesa u terapijsko buđenje tijela, duha, ženstvenosti i uma.

ponedeljkom i srijedom od 10 do 11 h, mjesečna članarina 260 kn

ogledni sat 29. 9. u 10 h, 
Početak tečaja 2. 10. u 10 h.Ana Jug (umjetnički Ana Apsaradha) rođena je u Zagrebu gdje od predškolske dobi uči suvremeni ples kod pedagoginje Mile Rackov te u idućih 15-ak godina izvodi u sklopu SEKa (Studentsko eksperimentalno kazalište) brojne plesne predstave. Nakon završenog fakulteta i diplome profesorice filozofije, religijske kulture i etike, Ana odlazi u Indiju kod čuvene majstorice Ume Šarme učiti klasični ples kathak. Zadnjih 10-ak godina Ana podučava ples u svojoj školi orijentalnog plesa "Apsaradhe" i sa svojim učenicama ostvaruje pet uspješnih predstava, mnogobrojne zapažene nastupe te je prijateljica i sestra mnogim ženama koje su proplesale kroz njezine plesne dvorane. Ana je profesionalna plesna umjetnica, izvođačica, koreografkinja i učiteljica plesa, presretna majka malenoga Tea i Lukasa te zaljubljena u život. Više na www.ana.com.hr, Facebook Ana Apsaradha; Orijentalna plesna skupina Apsaradhe; škola plesa by Ana...0915806902.


Čet, 24.05.18. - Početak u 18 sati - Putopis

Zagreb - Neizmjerna bogatstva Afrike: Rog Afrike

 
Volite priče iz prve ruke? Zanima vas kako izgleda život u Africi? Što ljudi jedu, kako žive? Htjeli biste i sami otputovati? Dođite na putopisno putovanje i otkrijte kako je bilo. Nadahnite se za novu avanturu. opširnije
Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr