Objavljeno: Uto, 02.03.10. 11:03
Zabava

Djeca u Zagrebu proslavila Holi - festival boja

 
U Gradskoj knjižnici na odjelu za djecu i mladež je 1. ožujka 2010. po prvi puta programom za djecu obilježen Holi - festival boja.
 

Galerija fotografija

Djeca iz dječjeg vrtića "Budućnost" odjevena u indijske nošnje, veselo su sudjelovala u razgovoru o simbolici boja s Kosjenkom Brajdić i Laksmi Kumar, pažljivo pratila predstavu Predraga Daraboša "Vatrena pravda" o Holiki, sestri zlobnog Hiranyakashipua i malom Prahladu, te s užutkom sudjelovala u cvjetnoj igri u dvorištu knjižnice.

Objavljeno: Sri, 29.12.10. 20:35
Zabava

Krenula indijska sapunica na HRT-u!

 
Hrvatska radiotelevizija po prvi put kreće s prikazivanjem indijske telenovele Main teri parchhain hoon (Ja sam tvoja sudbina) nastale u produkciji tamošnje filmske industrije, Bollywooda.
opširnije
Objavljeno: Uto, 23.02.10. 23:01
Zabava

Jessica Alba želi osvojiti Bollywood

 
Američka glumica Jessica Alba, nakon što je osvojila Hollywood, želi osvojiti i Bollywood. Alba je otkrila kako je zaljubljena u indijske filmove te kako bi voljela dobiti priliku pokazati i neku drugu stranu svog glumačkog talenta. "Indijski filmovi su izrazito dramatični. Koloristični su. I volim tu glazbu i taj ples. Voljela bih glumiti u jednome od njih", rekla je lijepa glumica, majka 19-mjesečne djevojčice Honor Marie, koju je dobila u braku sa Cashom Warrenom. opširnije
Objavljeno: Sub, 26.09.09. 20:28
Zabava

Indijski znanstvenici uzgojili rižu koji se ne kuha

 
Cilj je da se uzgoji žitarica koju će stanovnici Indije moći pripremati samo potapanjem u vodu. opširnije
Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr