Objavljeno: Uto, 23.02.10. 23:01
Zabava

Jessica Alba želi osvojiti Bollywood

 
Američka glumica Jessica Alba, nakon što je osvojila Hollywood, želi osvojiti i Bollywood. Alba je otkrila kako je zaljubljena u indijske filmove te kako bi voljela dobiti priliku pokazati i neku drugu stranu svog glumačkog talenta. "Indijski filmovi su izrazito dramatični. Koloristični su. I volim tu glazbu i taj ples. Voljela bih glumiti u jednome od njih", rekla je lijepa glumica, majka 19-mjesečne djevojčice Honor Marie, koju je dobila u braku sa Cashom Warrenom.
 
Unatoč tome što je 28-godišnja glumica fascinirana indijskim filmovima, priznaje kako u Indiji nikad nije bila, ali je navela kako planira otputovati ondje i što bolje upoznati kulturu te zemlje. "Indija je prekrasna zemlja. Nikad je nisam posjetila, ali bih voljela ondje ubrzo otputovati. Bit će zabavno". navela je Alba koja se nada kako će na putovanjima upoznati i nove prijatelje. Kaže kako joj je u prijateljstvu, baš kao i u ljubavi, najvažnija odanost.

Preuzeto s Index.hr
Objavljeno: Sri, 29.12.10. 20:35
Zabava

Krenula indijska sapunica na HRT-u!

 
Hrvatska radiotelevizija po prvi put kreće s prikazivanjem indijske telenovele Main teri parchhain hoon (Ja sam tvoja sudbina) nastale u produkciji tamošnje filmske industrije, Bollywooda.
opširnije
Objavljeno: Uto, 02.03.10. 11:03
Zabava

Djeca u Zagrebu proslavila Holi - festival boja

 
U Gradskoj knjižnici na odjelu za djecu i mladež je 1. ožujka 2010. po prvi puta programom za djecu obilježen Holi - festival boja. opširnije
Objavljeno: Sub, 26.09.09. 20:28
Zabava

Indijski znanstvenici uzgojili rižu koji se ne kuha

 
Cilj je da se uzgoji žitarica koju će stanovnici Indije moći pripremati samo potapanjem u vodu. opširnije
Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr